Harmony

Elizabeta Samara, în focul pregătirilor: "Nu mai am timp nici să respir!"

Sportiva de tenis de masă Elizabeta Samara şi-a terminat, recent, scurta vacanţă de sărbători, de care a profitat pentru a se mai odihni după un an super-aglomerat şi plin de meciuri grele. Imediat după revelion, constănţeanca şi-a reluat antrenamentele şi se pregăteşte de zor pentru mai multe meciuri care le are de jucat în săptămânile ce vor urma, în mai multe zone din Europa şi Asia.

Citește articolul complet

Voleibaliştii de la CVM Tomis: „Nu avem voie să ratăm niciun obiectiv“

Venirea lui Martin Stoev pe banca tehnică a CVM Tomis a oferit echipei un nou suflu şi speranţa că echipa poate progresa mai mult decât a făcut-o alături de slovenul Radovan Gacic, principalul de care clubul constănţean s-a despărţit zilele trecute.

Citește articolul complet

CSU Neptun devine club universitar studenţesc

Situaţia financiară dificilă a formaţiei constănţene de handbal feminin CSU Neptun pare să-şi fi găsit rezolvarea, odată cu trecerea clubului din sfera privată în curtea Ministerului Educaţiei, la finalul anului trecut. Această trecere garantează echipei contribuţie bănească şi din partea Universităţii Maritime Constanţa, pe lângă ajutorul primit de la Consiliul Judeţean Constanţa.

Citește articolul complet

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Contactează-ne

Bine ai venit !
Dacă dorești să adaugi știri și videoclipuri din Constanța, să faci parte din echipa noastră.
Dacă dorești să promovezi un eveniment, o știre, o afacere...
Trimite un email la adresa de mai jos, iar noi iți vom răspunde la cerere în maxim 48 de ore!

Trimite

Facebook
Vremea în Constanța