Voleibaliştii de la CVM Tomis: „Nu avem voie să ratăm niciun obiectiv“

Voleibaliştii de la CVM Tomis: „Nu avem voie să ratăm niciun obiectiv“
Venirea lui Martin Stoev pe banca tehnică a CVM Tomis a oferit echipei un nou suflu şi speranţa că echipa poate progresa mai mult decât a făcut-o alături de slovenul Radovan Gacic, principalul de care clubul constănţean s-a despărţit zilele trecute.

Gruparea de pe litoral şi-a reluat pregătirile încă de joi, însă Stoev a făcut de abia vineri primul antrenament propriu-zis alături de noii săi elevi, însă nu toţi jucătorii sunt străini de prezenţa bulgarului, care l-au apucat în perioada în care a mai activat la CVM Tomis (n.r. - iulie 2011 - februarie 2012).

Dintre aceştia, cei care au jucat sub „tutela” nou-venitului tehnician spun că se bucură să-l aibă prezent din nou printre ei şi că sub îndrumarea sa, obiectivele clubului se vor realiza cu siguranţă.
„Ne aşteaptă un an important, un an greu, în care trebuie să atingem obiectivele clubului. Au apărut câteva schimbări, cea mai mare din acestea fiind poziţia de antrenor principal. Stoev este un antrenor care nu cred că are nevoie de nicio prezentare. Este un antrenor foarte bun, a făcut performanţă cu naţionala Bulgariei, iar aici, la CVM Tomis, anul trecut, echipa antrenată de dânsul a avut evoluţii foarte bune. Nu vreau să mă gândesc la pierderea vreunui obiectiv, avem un lot foarte bun, conducerea clubului a făcut eforturi pentru a rămâne o echipă cât mai bună, au adus un antrenor foarte bun ceea ce ne dă încredere în atingerea obiectivelor”, a declarat Bogdan Stancu.
Dacă în 2012 CVM Tomis a terminat cu fruntea sus, fiind pe primul loc în Divizia A1 de volei masculin, în 2013, „tomitanii” speră să ia campionatul şi Cupa României, iar pentru asta, conducerea clubului va mai suplimenta lotul cu jucători noi, numai că, până în prezent, nu s-a concretizat nimic în legătură cu această iniţiativă.
„Sper să începem anul nou cu dreptul, să obţinem cât mai multe victorii. Avem un nou antrenor bun şi sper să reuşim o evoluţie cât mai bună. În trecut, m-am înţeles foarte bine cu Stoev. Sunt sigur că ne va ajuta să ne atingem obiectivele. Vor mai veni jucători dar nu ştim încă detaliile. Cu siguranţă vor mai veni, dar la mo-mentul actual avem un lot destul de bun cu care putem face faţă obiectivelor pe care ni le-am propus”, ne-a spus Marin Lescov.