Harmony

CVM Tomis s-a despărţit de antrenorul principal Radovan Gacic

La început de an, vicecampioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a decis să încheie colaborarea cu antrenorul Radovan Gacic şi doi jucători, extrema Marko Bojic şi libero-ul Marko Samardzic. Echipa se va reuni astăzi, când, cel mai probabil, ar putea fi anunţat şi noul principal al echipei.

Citește articolul complet

CVM Tomis a semnat contract cu un nou antrenor principal

După plecarea lui antrenorului Radovan Gacic de la CVM Tomis, de zilele trecute, conducerea clubului a găsit o nouă soluţie pentru înlocuirea slovenului. Astfel, s-au purtat discuţii cu Martin Stoev (41 ani), cel care a mai antrenat echipa şi la începutul sezonului 2011-2012, până în februarie.

Citește articolul complet

Alin Artimon: "Avem şase luni de zile în care trebuie să creştem ca valoare a jocului"

FC Farul va trece în noul an cu doar câteva victorii obţinute în acest tur al Ligii II, fiind pe ultimul loc în Seria I, cu 9 puncte. Rezultatul „marinarilor” a dezamăgit total conducerea şi suporterii clubului, iar 2012 poate fi etichetat drept cel mai slab an al Farului din recenta sa istorie. Cu toate astea, „alb-albaştrii“ mai au de jucat jumătate de sezon şi sunt optimişti că în 2013 va fi mai bine.

Citește articolul complet

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 »

Contactează-ne

Bine ai venit !
Dacă dorești să adaugi știri și videoclipuri din Constanța, să faci parte din echipa noastră.
Dacă dorești să promovezi un eveniment, o știre, o afacere...
Trimite un email la adresa de mai jos, iar noi iți vom răspunde la cerere în maxim 48 de ore!

Trimite

Facebook
Vremea în Constanța