Harmony

FC Farul s-a reunit şi îşi va definitiva lotul în această săptămână

Ieri dimineaţă, lotul FC Farul s-a reunit la stadionul „Farul”, în vederea pregătirilor pentru returul Ligii a II-a. S-au prezentat 19 jucători, dintre care 6 juniori. Formula finală a echipei va fi anunţată în decursul săptămânii acesteia, nu înainte ca oficialii clubului să ajungă la o înţelegere cu noile variante de transfer.

Citește articolul complet

George Curcă, încă în aşteptare. Gloria Bistriţa, cea mai bună variantă

Fostul căpitan al echipei FC Farul, George Curcă este încă în căutare de echipă. Portarul în vârstă de 31 ani nu a reuşit încă să ajungă la o înţelegere cu un club şi aşteaptă momentul oportun pentru a-şi alege cea mai bună variantă, care, din punctul său de vedere, în momentul actual ar fi Gloria Bistriţa, echipa de pe ultimul loc al Ligii I.

Citește articolul complet

"Vor veni către Farul nu mai puţin de 8 jucători internaţionali sub 21 de ani"

Astăzi, de la ora 11.00, lotul FC Farul se va reuni la stadionul de pe strada Primăverii şi va efectua primul antrenament din acest an, premergător returului Ligii a II-a, Seria I. Alături de cei rămaşi în echipa de anul trecut, la pregătiri se vor alătura şi noile variante de transfer pe care oficialii clubului le-au urmărit, printre acestea numărându-se şi 8 internaţionali, conform informaţiilor furnizate de tehnicianul Alin Artimon.

Citește articolul complet

« 1 2 3 4 ... 8 9 »

Contactează-ne

Bine ai venit !
Dacă dorești să adaugi știri și videoclipuri din Constanța, să faci parte din echipa noastră.
Dacă dorești să promovezi un eveniment, o știre, o afacere...
Trimite un email la adresa de mai jos, iar noi iți vom răspunde la cerere în maxim 48 de ore!

Trimite

Facebook
Vremea în Constanța