"Vor veni către Farul nu mai puţin de 8 jucători internaţionali sub 21 de ani"

"Vor veni către Farul nu mai puţin de 8 jucători internaţionali sub 21 de ani"
"Vor veni către Farul nu mai puţin de 8 jucători internaţionali sub 21 de ani"Astăzi, de la ora 11.00, lotul FC Farul se va reuni la stadionul de pe strada Primăverii şi va efectua primul antrenament din acest an, premergător returului Ligii a II-a, Seria I. Alături de cei rămaşi în echipa de anul trecut, la pregătiri se vor alătura şi noile variante de transfer pe care oficialii clubului le-au urmărit, printre acestea numărându-se şi 8 internaţionali, conform informaţiilor furnizate de tehnicianul Alin Artimon.

FC Farul îşi reîncepe astăzi antrenamentele, la fel ca majoritatea cluburilor din ţară, cu obiective clare, sperând ca până la începutul returului să schimbe foaia şi să demonstreze că nu merită să rămână pe ultimul loc în clasament.
Echipa va desfăşura primul antrenament la ora 11.00, iar zilele acestea sunt aşteptaţi mai mulţi tineri jucători internaţionali, în vederea testării acestora pentru poziţiile de care echipa are nevoie.
„Obiectivele noastre sunt salvarea echipei de la retrogradare, formarea de jucători şi a unui lot pentru sezonul viitor, în ideea că vor veni către Farul nu mai puţin de 8 jucători internaţio-nali sub 21 de ani. Farul va avea sânge proaspăt, o formă şi o forţă nouă. Ne-am propus să formăm un 11 sub 21 de ani, împreună cu cei pe care îi avem deja la club (Berti, Coteanu, Băjan, Năstase etc.)”, a declarat antrenorul principal FC Farul, Alin Artimon.
Discuţiile legate de transferuri nu sunt finalizate încă, asta pentru că conducerea Farului doreşte să vadă mai întâi pe ce dă banii iar variantele trebuie calculate cu atenţie, pentru a nu se repeta aceleaşi greşeli din tur.
„Situaţia jucătorilor care vor sosi încă nu este bătută în cuie. Ei sunt aşteptaţi să ajungă în cursul zilelor următoare. Sunt întinşi pe mai multe vârste, jucători care, de ceva vreme, sunt într-un circuit al Ligii a III-a, şi nu numai, jucători care au trecut absolut toţi prin echipele naţionale de vârsta lor (n.r. - jucători internaţionali). Căutăm să reînnoim stocul de jucători. Este posibil, în privinţa unora, să greşim, iar alţii să nu se ridice la nivelul la care ne dorim, dar dacă reuşim să câştigăm 2, 3 din ei, este mai mult decât îmbucurător”, ne-a mai spus Artimon.

Programul săptămânii
În decursul acestei săptămâni, lotul „marinarilor” va efectua câte un antrenament, în primele zile, urmând a mări volumul de efort cu câte două antrenamente pe zi. De asemenea, duminică va avea loc şi un joc de tip „şcoală” între jucători.
„Luni, marţi şi miercuri vom efectua un antrenament, iar joi, vineri şi sâmbătă, câte două antrenamente. Duminică, vom organiza un joc şcoală, adresat în special jucătorilor care vor fi introduşi în echipă sub formă de probă. Jucători care ne-au fost recomandaţi, mie şi conducătorilor clubului, de către antrenori sau impresari. Jucători pe care noi i-am urmărit şi pe care vrem să-i vedem pe viu. Va juca tot lotul nostru, împreună cu juniorii cu care vrem să facem această parte de pregătire”, a declarat antrenorul Alin Artimon.
FC Farul va juca primul meci oficial pe data de 9 martie, în deplasare contra celor de la Sportul Studenţesc.