Harmony

Captură record de droguri! Marfa intra în ţară prin Portul Constanţa

Procurorii DIICOT, împreună cu poliţiştii Serviciului Antidrog, au reuşit să destructureze un grup infracţional organizat transfrontalier, constituit din români, columbieni, bulgari şi italieni, specializat în traficul internaţional de cocaină. Traficanţii aduceau marfa din America de Sud, prin portul Constanţa, aceasta ajungând, în cele din urmă, în Europa de Vest. Valoarea cocainei este de şase milioane de euro.

Citește articolul complet

BMW furat din Spania, descoperit în Constanţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu poliţişti ai Compartimentului Trafic şi Furturi Auto din cadrul IPJ Constanţa au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au depistat în trafic, pe raza municipiului Constanţa, un BMW 320 condus de G.L.P., de 28 de ani.

Citește articolul complet

ŢEPE PE BANDĂ RULANTĂ LA CONSTANŢA / Constănţeni păcăliţi prin telefon de miliarde de lei vechi

Zeci de constănţeni au căzut victime unor escrocherii prin telefon, în ultimele patru luni. Fiecare a plătit, fără să clipească, mii sau chiar zeci de mii de euro, astfel că în prezent paguba totală depăşeşte 150.000 de lei. Comisarul şef Gheorghe Lupşă, şeful Serviciului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Constanţa, face un apel către constănţeni să verifice temeinic veridicitatea spuselor celor care-i abordează telefonic, înainte de a-şi da toate economiile.

Citește articolul complet

1 2 3 ... 10 11 »

Contactează-ne

Bine ai venit !
Dacă dorești să adaugi știri și videoclipuri din Constanța, să faci parte din echipa noastră.
Dacă dorești să promovezi un eveniment, o știre, o afacere...
Trimite un email la adresa de mai jos, iar noi iți vom răspunde la cerere în maxim 48 de ore!

Trimite

Facebook
Vremea în Constanța