Harmony

Învăţătoarea suspectă de proxenetism, exclusă definitiv din Învăţământ

Scandalul învăţătoarei de la Şcoala din Sinoe, care este cercetată de către procurorii D.I.I.C.O.T. pentru proxenetism, a ajuns şi la urechile ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu. Oficialul guvernamental le-a recomandat reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean constănţean să ia măsuri drastice în acest caz.

Citește articolul complet

Bulgaria aproba construirea a doua noi puncte vamale cu Romania

Guvernul Bulgariei a aprobat planul de deschidere a două noi puncte de frontieră cu România, situate, în partea română, în judeţul Constanţa, informează site-ul Novinite.com, citat de Mediafax.

Citește articolul complet

Câinii de companie, o povară?

„Eu sunt cea care mi-am dorit enorm un câine din rasa Ciobănesc. Problema e că de când îl avem s-a cam dus liniştea din casa noastră. Poate şi pentru că unul dintre copii, mai coleric din fire, îl învaţă să fie agresiv, să sară la gâtul… duşmanilor, apoi se amuză de nu mai poate. Problema e că nu-mi permit să-l dresez, iar câinele a băgat groaza în toţi. Poate ne explică veterinarul ce avem de făcut. Vă mulţumesc!”- ni s-a destăinuit o cititoare, care ne-a mărturisit că şi în aceste condiţii nu-şi doreşte să renunţe la câine.

Citește articolul complet

« 1 2 ... 9 10 11

Contactează-ne

Bine ai venit !
Dacă dorești să adaugi știri și videoclipuri din Constanța, să faci parte din echipa noastră.
Dacă dorești să promovezi un eveniment, o știre, o afacere...
Trimite un email la adresa de mai jos, iar noi iți vom răspunde la cerere în maxim 48 de ore!

Trimite

Facebook
Vremea în Constanța