Harmony

Cât de bogaţi sunt senatorii Constanţei

Fie că au fost aleşi prin redistribuire sau în mod direct, senatorii constănţeni nu par să se deosebească prea mult unii de ceilalţi, sau cel puţin nu în privinţa declaraţiilor de avere. Cu case de vacanţă luxoase, afaceri prospere şi bijuterii de zeci de mii de euro, parlamentarii judeţului Constanţa se depărtează cu uşurinţă de situaţia „omului de rând“.

Citește articolul complet

Recent finalizată, Autostrada Soarelui intră în reabilitare

Abia inaugurata Autostradă a Soarelui ar putea funcţiona în regim de două benzi din nou, asta după ce Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a decis ca tronsonul de autostradă Bucureşti - Fundulea, să intre în reabilitare.

Citește articolul complet

Case, terenuri şi colecţii de artă: ce averi au proaspeţii deputaţi de Constanţa

Aflaţi la primul mandat în Parlamentul României, o parte dintre câştigătorii alegerilor din 9 decembrie nu vor sta la „mila“ lefii de senator sau deputat. Asta pentru că, până în prezent, au ocupat funcţii importante în administraţia publică locală şi judeţeană, sau au avut afaceri private de unde au reuşit să strângă averi frumuşele. În ediţia de astăzi vă prezentăm situaţia deputaţilor de Constanţa aflaţi la primul mandat, aşa cum reiese ea din declaraţiile de avere.

Citește articolul complet

« 1 2 3 4 5 6 7 »

Contactează-ne

Bine ai venit !
Dacă dorești să adaugi știri și videoclipuri din Constanța, să faci parte din echipa noastră.
Dacă dorești să promovezi un eveniment, o știre, o afacere...
Trimite un email la adresa de mai jos, iar noi iți vom răspunde la cerere în maxim 48 de ore!

Trimite

Facebook
Vremea în Constanța