Harmony

Cine are prima şansă de a obţine cele două funcţii de consilieri ale PDL

Democrat-liberalii constănţeni urmează să se întâlnească, săptămâna viitoare, pentru a stabili principalele probleme care trebuie rezolvate în interiorul organizaţiei de la malul mării. Printre acestea se află şi desemnarea unor persoane ce vor urma să ocupe funcţiile rămase libere în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa şi a Consiliului Judeţean Constanţa.

Citește articolul complet

"Gheorghe Slabu ar putea fi propunerea noastră pentru alegerile europarlamentare"

Membrii Biroului Permanent Judeţean ai Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) Constanţa se întâlnesc, în această seară, de la ora 17.00, pentru a stabili priorităţile pe care le au în acest an.

Citește articolul complet

Primarii constănţeni, la mâna Guvernului

Aflaţi la început de an, primarii mai multor localităţi constănţene încă nu ştiu dacă în următoarele luni îşi vor putea demara sau duce la finalizare proiectele vizate. Potrivit acestora, 2013 va fi anul proiectelor europene, iar pentru ca iniţiativele să fie duse la bun sfârşit, primarii vor trebui să bată la uşa Guvernului pentru sumele necesare cofinanţării. Totuşi, aceştia nu sunt lipsiţi de speranţă şi spun că îşi vor vedea proiectele gata, chiar dacă asta înseamnă credite enorme la bancă.

Citește articolul complet

« 1 2 3 4 ... 6 7 »

Contactează-ne

Bine ai venit !
Dacă dorești să adaugi știri și videoclipuri din Constanța, să faci parte din echipa noastră.
Dacă dorești să promovezi un eveniment, o știre, o afacere...
Trimite un email la adresa de mai jos, iar noi iți vom răspunde la cerere în maxim 48 de ore!

Trimite

Facebook
Vremea în Constanța