"Gheorghe Slabu ar putea fi propunerea noastră pentru alegerile europarlamentare"

"Gheorghe Slabu ar putea fi propunerea noastră pentru alegerile europarlamentare"
Membrii Biroului Permanent Judeţean ai Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) Constanţa se întâlnesc, în această seară, de la ora 17.00, pentru a stabili priorităţile pe care le au în acest an.

„În cadrul primei întâlniri din acest an, intenţionăm să facem o scurtă analiză a rezultatelor obţinute în anul care tocmai s-a încheiat şi să stabilim agenda de lucru pentru 2013. De asemenea, se va discuta despre alegerile care ar trebui să aibă loc la Organizaţia Municipală Constanţa. În acest caz, aşteptăm avizul de la Bucureşti pentru a se stabili cu exactitate data când vor avea loc alegerile respective”, a declarat secretarul executiv al PP-DD Constanţa, consilierul judeţean Ion Radu.

El a mai precizat că, unul din obiectivele vizate are legătură cu viitoarele alegeri europarlamentare.
„Ţinând cont de rezultatele foarte bune pe care organizaţia de la Constanţa le-a obţinut la alegerile parlamentare, avem în vedere propulsarea unui candidat pentru viitoarele alegeri europarlamentare. Cel mai probabil, ar putea fi vorba despre preşedintele Organizaţiei Judeţene a PP-DD Constanţa, Gheorghe Slabu. La Constanţa, s-a demonstrat că atunci când există o echipă unită care doreşte să muncească, rezultatele pozitive nu întârzie să apară”, a spus Ion Radu.
Menţionăm că, din analiza făcută în cadrul PP-DD, organizaţia de la Constanţa a obţinut locul 2 la Senat la nivel naţional, şi locul trei la Camera Deputaţilor, ceea ce, potrivit voturilor obţinute situează PP-DD Constanţa pe locul doi, după organizaţia de la Gorj.
Totodată, organizaţia de la malul mării a înregistrat şi un rezultat foarte bun în privinţa senatorilor aleşi, deoarece Marian Vasiliev a fost desemnat senatorul partidului, el clasându-se pe primul loc în ceea ce priveşte numărul voturilor adunate, respectiv, 14.805 voturi.
Reamintim că, la nivelul judeţului Constanţa, PP-DD a obţinut un procent de 17,57% la Senat şi 16,37% la Camera Deputaţilor.
În aceste condiţii, PP-DD Constanţa a primit la redistribuire două mandate de deputaţi prin Andrei Răzvan Condurăţeanu şi Mihai Tararache şi un mandat de senator prin Marian Vasiliev.