Cura cu ozon vă scapă de celulita de sărbători

Cura cu ozon vă scapă de celulita de sărbători
Alimentaţia grasă de sărbători poate avea efecte nedorite asupra sănătăţii, susţin specialiştii. Pentru a vă menţine în formă şi pentru a întâmpina trecerea dintre ani fără probleme de sănătate, aveţi la dispoziţie o terapie relaxantă cu ozon. Aceasta poate trata cu succes celulita, obezitatea, dar şi bolile vasculare sau hepatice.

Hidromasajul cu ozon a fost certificat atât de către specialiştii din ţară, cât şi de cei italieni, prin serviciul italian naţional sanitar şi poate fi valorificat în următoarele patologii: boli cardio-vasculare, afecţiuni reumatice şi hepatice, dar şi inestetica celulită care dă de furcă doamnelor. Terapia cu ozon poate fi utilizată la orice vârstă, dovedit fiind faptul că nu are contraindicaţii şi nici manifestări alergice sau toxicitate.
Pe lângă rolul fundamental de protecţie şi purificare pe care îl exercită asupra mediului încon-jurător, ozonul generează, atunci când este introdus în organism, o serie de efecte benefice asupra acestuia: îmbogăţeşte celulele cu oxigen, detoxifică, îmbunătăţeşte sistemul imunitar, redă energia şi vitalitatea corpului. „Ozonul acţionează ca activator al circulaţiei, revitalizant, imunomodulator şi stimulator pentru eliberarea oxigenului corporal. Acesta tratează cu succes lipodistrofia, adică celulita, fapt pentru care este un tratament agreat în special de doamne”, a explicat dr. Ionela Ciortan, director medical al Centrului de Medicină estetică şi funcţională din cadrul clinicii IOWEMED. Medicul recomandă câte o cură de trei până la cinci băi pe săptămână, la o temperatură de 37 de grade Celsius, timp de douăzeci şi cinci de minute. Aceste băi reduc impurităţile pielii, retenţia hidrică din corp şi picioare, lăsând pielea fermă, dar catifelată.

Relevă efectele frumuseţii
Ozonoterapia a fost valorificată în timp ca reţetă în domeniul esteticii corporale, care prin mixarea proprietăţilor ozonului cu oxigenul redă amestecul ideal pentru stimularea organismului. Terapia stimulează regenerarea celulară a ţesuturilor vătămate, conferind vitalitate, elasticitate şi un dozaj esenţial pentru un aspect sănătos al corpului. Importanţa sa terapeutică nu se opreşte aici. El este recomandat în sezonul rece şi pentru că acţionează asupra virusurilor şi microbilor, eliminându-i fără a genera efecte adverse. Folosit încă din timpul primului război mondial pentru tratarea efectelor nocive ale armelor chimice asupra organismului, acesta şi-a păstrat locul câştigat şi în domeniul esteticii. Aşadar, pentru a vă păstra tonusul şi pentru a scăpa de grăsimile acumulate după mesele copioase de sărbători, treceţi pe la specialist.