Maritimo Shopping Center, de un an alături de constănţeni!

Maritimo Shopping Center, de un an alături de constănţeni!
În weekend-ul 26 – 28 octombrie, Maritimo Shopping Center împlineşte un an de când şi-a deschis porţile pentru constănţeni. În acest an, milioane de vizitatori ne-au trecut pragul, obişnuiţi fiind ca Maritimo să găzduiască în fiecare weekend câte un eveniment. Cine a fost alături de noi a făcut sport, a învăţat cum să se “comporte” sănătos, a văzut filme în premieră, a participat la curse de maşini şi saloane auto, a admirat cele mai frumoase fotomodele în prezentări de modă, a făcut shopping, profitând de cele mai tari oferte de sezon, a participat la concerte incendiare, susţinute de cei mai în vogă artişti ai momentului. Cei mici, alături de părinţi şi bunici, au avut parte de “tratament special”, multe evenimente fiind dedicate exclusiv lor. “Aşa cum v-am promis, încă de la deschidere, Maritimo Shopping Center depăşeşte cu mult definiţia unui centru comercial, fiind un actor extrem de dinamic pe scena socială din Constanţa. Maritimo v-a oferit, încă de la începutul anului, în fiecare weekend, nenumărate evenimente, premii şi surprize, v-a provocat să faceţi sport, indiferent de vârstă, şi să aveţi grijă de sănătate. Vă aşteptăm în continuare alături de noi”, a declarat directorul Maritimo Shopping Center, Marius Rădulescu.

Aşadar, după un an minunat petrecut alături şi în slujba dumneavoastră, Maritimo vine, de ziua sa, cu o nouă promisiune: un weekend întreg, plin de evenimente!

Vineri, 26 octombrie, pe parcursul întregii zile, Maritimo organizează evenimente pentru copii: ateliere de creaţie, face-painting, jocuri interactive, poveşti, ultimele noutăţi în materie de… joacă, etc.

Sâmbătă, după o zi întreagă plină de surprize, vă oferim, cu începere de la ora 19.00, un superconcert, invitata de onoare fiind Andreea Bălan. În deschidere ne vor încânta “Word of Sands”, o trupă tânără, dar deja familiară publicului larg şi, nu în ultimul rând, şcoala de dans Pro Dance va oferi o reprezentaţie de zile mari.

Duminică este imposibil să lipsiţi de la Maritimo! Vă întâmpinăm cu un spectacol plin de suspans şi magie, marca maestrul Emiliano, unul dintre cei mai talentaţi magicieni din România, cu un moment artistic oferit de Pro Dance şi cu un supershow marca Horia Brenciu, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. În deschiderea concertului lui Horia Brenciu, în jurul orei 18.00, vizitatorii Maritimo Shopping Center vor fi invitaţi, în cadrul unui moment festiv, să aprindă, alături de organizatori, 1.000 de lampioane şi să participe la tragerea la sorţi unde va fi oferit marele şi mult aşteptatul premiu, un Fiat 500 care se află “parcat” în incinta Maritimo.

Şi, pentru că, aşa cum spuneam, Maritimo este un actor important pe scena socială, vă invităm să marcaţi, alături de noi, încă un eveniment, şi anume una dintre cele mai importante celebrări din istoria modernă a României, Ziua Armatei. Astfel, în perioada 27 şi 28 octombrie, în intervalul 12:00 – 18:00, Armata României a pregătit, împreună cu Maritimo, gazda evenimentului, pentru toţi clienţii, activităţi interactive, expoziţii de tehnică militară şi armament (autovehicule blindate şi neblindate, autospeciale de comunicaţii, geniu, chimice, etc.), exerciţii de mânuire a armamentului, spectacole de muzică militară, fotocorner (posibilitatea de a rămâne cu o amintire îmbrăcaţi în echipamente militare) şi facepainting.

Vă aşteptam!