CRIMĂ ÎN CENTRUL CONSTANŢEI

CRIMĂ ÎN CENTRUL CONSTANŢEI
O crimă teribilă s-a petrecut, luni seara, la Constanţa, pe strada Soveja. Doi oameni ai străzii s-au luat la harţă, unui dintre ei înfigând un briceag în celălalt. Bărbatul înjunghiat nu a mai avut nicio şansă şi s-a stins în drum spre spital. Luni seara, în jurul orelor 19, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa au fost sesizaţi, prin numărul de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada Soveja, din zona Tomis 3, are loc un scandal.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au găsit pe bărbatul de 27 de ani întins pe asfalt, lângă un cămin al reţelei de termoficare. Tânărul era inconştient şi plin de sânge. Imediat, o echipă formată din ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalişti din cadrul IPJ Constanţa s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări.


L-a înjunghiat pentru că îşi adusese aminte de o problemă veche

Poliţiştii au constatat faptul că cel care l-a înjunghiat pe tânărul de 27 de ani era băut şi căuta scandal. Acesta i-a cerut socoteală pentru o problemă mai veche, de care îşi adusese aminte. Nici nu a aşteptat vreun răspuns că a scos briceagul şi l-a înjunghiat, de mai multe ori, la nivelul piciorului drept. Imediat, la faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, însă, în drum spre spital, bărbatul a decedat.

Ucigaşul este tot un om al străzii

Atacatorul a fugit de la faţa locului, sperând că nu va fi tras la răspundere pentru ceea ce a făcut. Poliţiştii Secţiei 3 au reuşit să-l prindă şi l-au identificat ca fiind Constantin F., de 24 de ani, din Constanţa, cunoscut, de asemenea, ca un om al străzii. Tânărul de 24 de ani a fost reţinut pe loc, pe bază de ordonanţă. Ieri, acesta a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat. Magistraţii au dispus arestarea tânărului pentru 29 de zile.

Cadavrul a fost depus la Morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor care au condus la decesul acestuia.