CAZ ŞOCANT LA CONSTANŢA

CAZ ŞOCANT LA CONSTANŢA
Caz şocant în localitatea constănţeană Satu Nou. Un bărbat de 25 de ani a omorât cu sânge rece bebeluşul concubinei sale, de doar un an şi opt luni.
Poliţiştii din Mircea Vodă au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bebeluş a murit, în localitatea Satu Nou. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, unde au examinat trupul neînsufleţit al copilului de un an şi opt luni, însă nu s-au găsit urme de violenţă.

Bebeluşul a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei. Ce a urmat i-a îngrozit pe poliţişti. Medicul legist a constatat că moartea a fost violentă şi că bebeluşul nu a decedat din cauze naturale.
Având în vedere gravitatea situaţiei, cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale care, sub îndrumarea procurorului criminalist, au identificat un bărbat de 25 de ani, concubinul mamei bebeluşului, ca fiind suspect pentru crimă.
Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că bebeluşului i s-a făcut rău dintr-o dată şi nu a mai putut respira, aşa că a vrut să-l resusciteze şi, cum nicio altă metodă nu mergea, i-a dat câţiva pumni în piept, poate aşa va merge.
Poliţiştii spun însă că loviturile aplicate bebeluşului au fost extrem de violente, acesta având splina ruptă.
Tânărul a fost prezentat instanţei de judecată, care a decis arestarea pentru 29 de zile, fiind acuzat de omor calificat.