“Trenurile Zăpezii”. Bilete ieftine spre munte, de la 1 ianuarie 2013

“Trenurile Zăpezii”. Bilete ieftine spre munte, de la 1 ianuarie 2013
“Trenurile Zăpezii”. Bilete ieftine spre munte, de la 1 ianuarie 2013 Oferta “Trenurile Zăpezii”, prin care turiştii beneficiază de reduceri importante la biletele de tren către unele staţiuni montane din România, intră în vigoare de la 1 ianuarie 2013.

De reduceri pot beneficia turiştii care călătoresc în Valea Prahovei, la Vatra Dornei sau la Piatra Neamţ, informează cfrcalatori.ro.

Reducerile tarifare pentru aceste trenuri:

- 25% de luni până joi, pentru pasagerii care circulă cu trenuri pe rută directă, la clasa a 2-a şi au ca punct de plecare/ destinaţie o staţie de pe ruta Sinaia-Braşov;

-25% de luni până joi, pentru pasagerii care au ca staţie de plecare sau destinaţie Vatra Dornei respectiv Piatra Neamţ.

Pentru weekend, călătorii au la dispoziţie, de asemenea, varianta reducerii între 31% şi 56% pe rute între Sinaia şi Braşov şi retur. Aceste reduceri sunt explicate de CFR Călători.

Oferta de călătorie „Trenurile Zăpezii” este valabilă până la data de 28 februarie 2013 şi se poate procura de la stațiile și agenţiile de voiaj CFR, online sau de la automatele de vânzare bilete CFR.

Pasagerii care optează pentru această ofertă nu pot beneficia de alte reduceri acordate în baza unor acte normative. Oferta va fi vândută ca opţiune de bază pentru cei care nu beneficiază de alte facilităţi.