A gonit cu peste 200 km pe oră şi s-a oprit cu maşina în peretele unei case - Litoral TV

00:03:33
Vizualizări: 0 Adăugat de: penthboy
Descrierea intrării:

S-a întâmplat noaptea trecută, în localitatea constănțeană Murfatlar. Aparent însă, şoferul a scăpat nevătămat pentru că acesta a dispărut de la locul accidentului! Oamenii legii încearcă să-şi explice ce s-a întâmplat.

Singura probă concludentă în acest caz este o bucată de material textil plină de sînge, pe care criminaliștii o vor testa în laborator. Pe de altă parte, polițiștii au ținut legătura permanent cu cei de la Spitalul Clinic Județean Constanța și nimeni care ar putea avea legătură cu acest caz nu s-a prezentat, în Urgență.

Anchetatorii spun că, probabil, cel sau cea care se afla la volanul mașinii a părăsit locul accidentului pentru că are ceva de ascuns. Mai mulți localnici le-au declarat polițiștilor că au văzut mașina înainte de accident, pentru că le-a sărit în ochi din cauza culorii și că avea o viteză de peste 200 km/oră.

Cît despre cel care se afla la volan, surse din cadrul anchetei spun că ar fi vorba despre un cetățean de naționalitate arabă, din Constanța și că în mașină ar mai fi fost și alți pasageri. Polițiștii încearcă acum să-i depisteze pe toți cei implicați în accident pentru a afla ce i-a determinat să părăsească fața locului.

Între timp, mașina înfiptă în peretele casei a devenit atracția curioșilor care s-au adunat, deși era ora 5.00 dimineața, pentru a face poze.

Puțini au știut însă că, la nici 300 de metri mai sus, pe aceeași stradă, o altă mașină a fost găsită, de această dată, într-o curte, după ce a pus la pămînt gardul unei gospodării. Fiul proprietarului spune că a fost alertat de o bubuitură puternică și cînd a ieșit s-a trezit cu mașina jumătate în curte.

La volan era o tînără care se pare că a pierdut controlul direcției, iar autoturismul a derapat și a ieșit de pe șosea, intrînd în plin în gardul celor doi localnici.

Localnicii din Mufatlar spun că Drumul European 81 este foarte periculos pe timp de iarnă. Din cauza neatenției șoferilor și a configurației cu multe curbe a șoselei, mulți din ei s-au trezit cu mașini prăbușite în curte sau chiar în casă.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Timpul de rulare al video-ului: 00:03:33
Autor: Litoral TV