A început sezonul de reduceri

00:02:14
Vizualizări: 1 Adăugat de: penthboy
Descrierea intrării:

De ieri, a început oficial sezonul de reduceri în marile magazine! Prețurile la haine și accesorii au intrat la apă spre bucuria amatorilor de shopping care profită de ocazie pentru a-și reînnoi garderoba.

Marile magazine au început să taie prețurile cu mult înainte din dorința de a atrage clienții.

Dacă în urmă cu ceva timp reducerile ajungeau până la 50% acum vă puteți cumpăra haine și până la 80% mai ieftine față de prețul inițial. Cei mai mulți amatori de shopping au luat deja cu asalt magazinele Dacă unii spun că prețurile sunt acum mai accesibile și perioada este una prielnică pentru a-ți reînnoi garderoba , alții sunt de părere că prețurile sunt încă destul de mari.

Dacă unii s-au aruncat în cheltuieli inutile și și-au achiziționat haine la întâmplare, alții au recunoscut că nu îi atrag în mod deosebit reducerile.

În schimb, la Medgidia, reducerile sunt mai modeste, de 30% la hainele din colecţia toamnă-iarnă. De exemplu, o rochiţă care costa 140 lei o puteţi adăuga acum garderobei la doar 85 de lei.

Cei mai mulți dintre cei care au ieșit la o sesiune de shopping au plecat acasă mulțumiți. Oamenii spun că au reușit să își achiziționeze haine pe care înaintea reducerilor nu și le-ar fi permis.

Reporter: Camer Negip / Catalina Smereca ; Imagine: Alex Ionescu / Valentin Cerbanescu

Timpul de rulare al video-ului: 00:02:14
Autor: Litoral TV