Duel cu un "gigant" al Europei

Duel cu un "gigant" al Europei
Mâine, de la ora 20.30, la Sala Sporturilor, va avea loc confruntarea dintre CVM Tomis Constanţa şi vicecampioana Champions League, Belchatow, joc contând pentru etapa a doua a celei mai importante competiţii inter-cluburi din lume. Cei care vor veni la meci vor avea ocazia să participe şi la o tombolă cu super-premii!

Voleiul constănţean va fi onorat, mâine, de prezenţa uneia dintre cele mai puternice echipe de pe mapamond: PGE Skra Belchatow (Polonia), finalista ediţiei trecute a Ligii Campionilor. Cei care le vor da piept „leşilor” sunt chiar băieţii de la CVM Tomis, care vor avea o sarcină extrem de dificilă, iar pentru asta vor miza şi pe sprijinul iubitorilor de volei din Constanţa.
„Este o echipă foarte importantă, vicecampioană anul trecut în Champions League. Va fi un meci deosebit de dificil pentru echipa noastră. Vom avea şansa să vedem pe viu voleiul adevărat jucat de o echipă de top. Pentru CVM Tomis, va fi o onoare să-şi măsoare forţele pe teren cu o asemenea echipă. Sperăm ca jucătorii noştri şi publicul spectator, pe care ni-l dorim prezent într-un număr cât mai mare în sală, să facă dovada faptului că ne merităm locul în această competiţie”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr.
Celălalt meci al etapei a II-a se joacă azi, între Fenerbahce Istanbul şi Dinamo Moscova (ora 20.00).

Nevoie de concentrare
Înfrângerea din campionat le-a mai tăiat avântul celor de la CVM Tomis, iar aceştia vor trebui să se concentreze pentru a nu claca şi cu polonezii. Vestea bună este că niciun jucător nu este accidentat.
„Nu avem niciun jucător accidentat, tot lotul este valid, sigura problemă este înfrângerea survenită sâmbătă, la Bucureşti (n.r. - cu Agronomia), peste care sperăm să treacă toţi jucătorii fără să lase urme la comportamentul lor sportiv”, a precizat Cadâr.

O victorie de vis
Adversara de mâine a constănţenilor are în componenţă jucători de mare valoare, ceea ce le va face şi mai grea viaţa voleibaliştilor Tomisului. Totuşi, o victorie ar însemna enorm pentru „alb-albaştrii”.
„Este foarte puţin probabilă o victorie. Trebuie să fim realişti, Belchatow deţine patru jucători din naţionala Poloniei, în condiţiile în care această echipă este campioană europeană în 2012. O victorie cu ei ar fi ceva de vis, un lucru pe care, din păcate, încă nu ni-l putem imagina, dar, cum balonul este rotund, orice se poate întâmpla, nimic nu este exclus. Pentru aceasta însă, vom avea nevoie de un public extraordinar”, a spus directorul executiv Serhan Cadâr.

Tombolă cu premii!
Conducerea clubului CVM Tomis a anunţat, ieri, că la partida cu Belchatow, se va organiza o tombolă cu super-premii, la care vor putea participa spectatorii posesori de bilet.
„Din dorinţa de a avea cât mai mulţi suporteri alături de echipă şi din respect pentru cei care plătesc bilet de intrare la meci, am decis să organizăm această tombolă. Premiile sunt atractive: un televizor, un DVD player şi un prăjitor de pâine”, ne-a mai spus Serhan Cadâr. Preţul unui bilet - 10 lei.