CVM Tomis reîncepe campionatul, mâine, cu VCM LPS Piatra Neamţ

CVM Tomis reîncepe campionatul, mâine, cu VCM LPS Piatra Neamţ
CVM Tomis reîncepe campionatul, mâine, cu VCM LPS Piatra NeamţVicecampioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa se pregăteşte pentru primul meci din returul sezonului 2012-2013, care va avea loc mâine, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor. Constănţenii, conduşi de nou-venitul antrenor Martin Stoev, vor întâlni formaţia VCM LPS Piatra Neamţ, care, momentan, se află pe poziţia a 8-a în Divizia A1.
Gruparea de pe litoral a terminat turul pe primul loc însă echipa nu va evolua în aceeaşi formulă şi în a doua parte a campionatului. Zilele trecute, căpitanul echipei şi-a reziliat de comun acord contractul iar în locul acestuia s-a reîntors bulgarul Kostadin Stoykov. De asemenea, au fost „promovaţi” la echipa de seniori şi doi cadeţi din pepiniera clubului.
„În cursul zilelor trecute, Dan Borota, de comun acord cu conducerea clubului, a reziliat contractul care era iniţial făcut pentru doi ani. În aceste condiţii, am adus în pregătire cu echipa mare şi doi dintre cadeţii de perspectivă ai echipei. Este vorba despre Mihai Tarţa şi Adrian Aciobăniţei, la care se adaugă, tot dintre foştii noştri jucători, Adrian Gontariu, care a revenit din Franţa după o accidentare suferită acolo şi Kostadin Stoykov, care plecase din Constanţa tot după o accidentare. Avem convingerea că acest lot, în actuala componenţă, avându-l ca antrenor pe Martin Stoev, va duce la bun sfârşit tot ceea ce ne-am propus pentru sezonul competiţional 2012-2013. Nu vor mai fi alte schimbări de lot, am înlocuit jucătorii care au plecat, nu avea sens să mai aducem jucători în plus”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, directorul executiv CVM Tomis, Serhan Cadâr.
Iată şi celelalte meciuri ale etapei a XII-a: CS Dinamo Bucureşti - CS Phoenix Şimleul (11.00), U. Cluj - CS Unirea Dej (14.30, Digi Sport), CSM Agronomia Bucureşti - CSA Steaua Bucureşti (17.00), CS Remat Zalău - SCMU Craiova (17.00, Digi Sport). Ştiinţa Explorări Baia Mare stă.