CSU Neptun s-a întors din cantonament şi va reîncepe pregătirile pe 4 ianuarie

CSU Neptun s-a întors din cantonament şi va reîncepe pregătirile pe 4 ianuarie
Formaţia constănţeană de handbal feminin, CSU Neptun, s-a întors recent din cantonamentul efectuat la Buşteni şi este în vacanţă până pe 4 ianuarie 2013.

„Echipa se va reuni, cel mai probabil, pe 4 ianuarie. Fetele au primit un program individual de pregătire pentru a nu irosi ce au câştigat în cantonament. Sperăm să fie un an mai bun pentru echipă şi să avem fetele sănătoase în primul rând. Să fie ferite de accidentări şi să promovăm în Liga Naţională”, a declarat directorul executiv CSU Neptun, Paul Alexe.
Echipa condusă de Ion Crăciun şi Florin Cazan are nevoie de câteva transferuri, însă conducerea nu a reuşit încă să facă acest lucru posibil.

„Încă nu am reuşit să punem bazele unor transferuri, dar ne dorim acest lucru. Să vedem, va fi greu să realizăm un transfer, indiferent dacă ne dorim jucătoare mai tinere, cu perspectivă de a creşte în valoare, chiar şi acestea necesită o investiţie şi rămâne de văzut dacă ne permitem. Este cert că ar trebui să mai aducem jucătoare”, ne-a mai spus Paul Alexe.

În campionat, CSU Neptun este neînvinsă, terminând turul Diviziei A pe primul loc, cu 26 puncte, urmată de CSM Unirea Slobozia, cu 23 puncte şi HCM Buzău cu 22 punte.
Echipa va reîncepe campionatul pe 3 februarie 2013, când va juca în compania celor de la CSM Unirea Slobozia, în deplasare.