EURES. 80 de locuri de muncă, disponibile în străinătate. Află aici ce se caută

EURES. 80 de locuri de muncă, disponibile în străinătate. Află aici ce se caută
80 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile în această perioadă prin reţeaua EURES, la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Constanţa.
Cele mai multe posturi sunt în Danemarca, pentru culegători de căpşuni. Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată, la kilogram. Se plăteşte echivalentul în coroane daneze de aproximativ 1 euro brut, per kilogram. Tot în Danemarca, se caută manageri de producţie şi de fabrică. Salariul este nespecificat.

În Norvegia, Bravo Bemanning A.S. angajează operator CNC, mecanic auto şi inginer căi ferate, drumuri şi poduri. Pentru primele două posturi salariul este, pentru început, de 18 euro brut pe oră, orele suplimentare vor fi plătite în plus. Inginerii vor avea un salariu de 4.000 de euro brut pe oră, pentru început şi în funcţie de experienţă.
În Polonia, se caută şapte consultanţi monitorizare sisteme IT, care vor primi o retribuţie lunară de 4.000 de zloţi polonezi pe lună. Iar în Slovacia, sunt libere şase posturi de tâmplari, plătiţi cu salarii între 400 şi 800 de euro brut, dar şi un post de medic stomatolog, cu un salariu nespecificat.
Informaţii suplimentare puteţi afla la adresa www.eures.anofm.ro şi de la consilierul EURES Elena Pană, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Constanţa, tel. 0241/481.553.