Depozitele IPJ Constanța sunt pline de cele mai diverse lucruri

00:02:45
Vizualizări: 2 Adăugat de: penthboy
Descrierea intrării:

Zeci de mașini, sute de arme, țigări și multe alte bunuri dintre cele mai ciudate se află în grija polițiștilor. Au ajuns aici în urma unor infracțiuni sau a dispunerii de sechestru. Există arme reținute în cazul atacului asupra omului de afaceri constănțean Liviu Bamburic, arme de vânătoare, sistemele de momit păsări și muniție din dosarul braconierilor italieni, dar și țigările și tutunul confiscat în decembrie 2011 de la fabrica clandestină de la Poiana.

Mașinile aflate în curtea Inspectoratului de Poliție au ajuns aici ca urmare a folosirii lor în infracțiuni – de la furt de combustibil până la jafuri. Este vorba de un mercedes sechestrat de la o persoană suspectată de furtul a 40 de cisterne de motorină, două Alfa Romeo de la o rețea de proxeneți din Năvodari, sau BMW-ul unui fost polițist de frontieră bănuit de implicarea într-o rețea de hoți de utilaje.

Toate aceste bunuri nu părăsesc Inspectoratul de Poliție, decat dacă instanța decide restituirea, comercializarea sau distrugerea lor. Ca să se întâmple acest lucru, pot să treacă ani buni de zile. Astfel, cea mai veche probă este o dubiță Chevrolet, care se află în curtea poliției din Constanţa din 1990, fiind abandonată de hoții de combustibil. Ceea ce nu țin polițiștii constănțeni sunt banii, aurul sau drogurile, acestea fiind depozitate în București.

Reporter: Catalin Schipor ; Imagine: Alex Brinzaru
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/depozitele-ipj-constanta-sunt-pline-de-cele-mai-diverse-lucruri-video/

Timpul de rulare al video-ului: 00:02:45
Autor: Litoral TV