CVM Tomis s-a despărţit de antrenorul principal Radovan Gacic

CVM Tomis s-a despărţit de antrenorul principal Radovan Gacic
La început de an, vicecampioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a decis să încheie colaborarea cu antrenorul Radovan Gacic şi doi jucători, extrema Marko Bojic şi libero-ul Marko Samardzic. Echipa se va reuni astăzi, când, cel mai probabil, ar putea fi anunţat şi noul principal al echipei.

După ce a încheiat colaborarea cu tehnicianul Radovan Gacic, conducerea CVM Tomis poartă discuţii cu alţi antrenori şi ar urma, zilele acestea, să prezinte noul tehnician al echipei.
De asemenea, se caută variante şi pentru ocuparea posturilor lăsate libere de Marko Bojic şi Marko Samardzic.
„Radovan Gacic şi-a manifestat intenţia de a întrerupe activitatea ca antrenor la CVM Tomis, a considerat că nu a reuşit să realizeze întru totul obiectivele pe care şi le-a propus, cu toate că am câştigat 4 puncte în Liga Campionilor. Echipa a avut nişte rezultate oarecum oscilante, iar acesta a considerat că este mai bine să întrerupă activitatea ca antrenor la noi. S-au făcut câteva discuţii, am analizat modul în care s-a desfăşurat jocul echipei, rezultatele şi în urma acestei analize, Gacic a considerat că ar fi mai bine ca în acest moment să se retragă, pentru a da posibilitatea unei schimbări”, a declarat, pentru Cuget Liber, directorul executiv CVM Tomis, Serhan Cadâr.
Lotul CVM Tomis a suferit câteva schimbări, iar din acest motiv, spune Radovan Gacic, a decis să se retragă: „Dacă tot sunt atâtea schimbări în lot, atunci mă retrag şi eu ca să vă las posibilitatea să puteţi face alte transferuri sau să gândiţi altceva decât ce s-a întâmplat până acum. Eu am plecat la drum cu o anumită structură de echipă, nemaifiind acea structură, cred că este mai bine să mă retrag şi eu”.
În privinţa jucătorilor care ar urma să fie transferaţi la echipă, directorul executiv al echipei, Serhan Cadâr a declarat: „Nu se ştie, orice se poate întâmpla. Dacă au plecat doi jucători, aceştia trebuie înlocuiţi. Trebuie să găsim pe cineva în locul celor care au plecat”.
Echipa se va reuni astăzi şi va urma pregătirile pentru următorul joc în campionat, programat pe 12 ianuarie, contând pentru etapa a XII-a a Diviziei A1, când vor întâlni formaţia VCM LPS Piatra Neamţ, la Sala Sporturilor.

Şase cadeţi CVM Tomis la naţională
Formaţia constănţeană de volei masculin, CVM Tomis a suplimentat naţionala de cadeţi cu şase jucători pentru turneul de calificare la Campionatul European. Meciurile vor avea loc în această săptămână la Ankara (Turcia). Din lot mai face parte şi antrenorul secund Răzvan Parpală.
Jucătorii convocaţi sunt: Adrian Aciobăniţei, Cezar Bulgaru, Eduard Ocunschi, Mihai Tarţă, Marius Iftime şi Robert Bologa.